Loading color scheme

A VÁLLALATRÓL

CHEMIFOR Sp. z o.o. a víztisztításhoz, festék és lakk eltávolításához tartozó vegyi anyagok és berendezések piacán működik. Tapasztalataink is ebből az ipari ágazatból származnak, de ismereteink felhasználhatóak minden más olyan területen, ahol szükség van a víz további kezelésére.

Figyelmünk központjában a fordított ozmózis, a demineralizálás, a koagulálás és flokkulálás, valamint az iszappréselés folyamata áll. Innovatív, hatékony és környezetbarát vegyipari termékeket kínálunk a hozzátartozó legújabb technológiákkal és berendezésekkel a festékek gyors, hatékony és gazdaságos eltávolításához a különféle méretű horgokról, keretekről és fémtermékekről (ideértve az akár 6 m hosszúságú alumínium profilokat is).

A társaság tevékenysége az iparágban szerzett sokéves tapasztalaton és az ott jelenlévő szakemberek tudásán alapul. Európában vezető vállalatokkal folytatott együttműködés pozitív hatással van az ágazat fejlődésére és megbízhatóságának növekedésére. Átfogó megoldásokat, illetve szervíz- és műszaki támogatást biztosítunk. Termékeink lehetővé teszik a technológiai folyamatok fejlesztését, az egyes szakaszok automatizálásával elérhetővé válik a termelés optimálisan magas szintjének fenntartása a költségek jelentős megtakarítása mellett. Megbízható együttműködést kínálunk ügyfeleink számára.

Vegye fel velünk a kapcsolatot.