Loading color scheme

Flot

FLOT-eszközünk hatékonyan és eredményesen használja a flotációt a kezelt víz zagymennyiségének csökkentésére. A pelyhesített részecskéket elválasztjuk a víztől, amik felúsznak a kezelt víz felszínére, ezután könnyen eltávolíthatóvá válnak a rendszerből.

Tevékenység

A vízkezelést a szórófülkékben koagulációs és flotációs folyamatok segítségével hajtják végre. A folyamatok során képződött iszap a tartály alján helyezkedik el. A FLOT eszköz a szennyező részecskék egyszerű elválasztását teszi lehetővé, mivel ezek a készülék bemeneti nyílásánál betáplált levegő hatására a vízfelületre lebegnek. Továbbá ez a rendszer képes megakadályozni lerakódásokat is. A kicsapódott iszapot a szivattyú gyűjti össze.

Alkalmazás

Ezt a rendszert használják a lakkozás, az élelmiszeripari folyamatok, a vágóhidak, a vegyipar, a galvanizálás, a bányászat, a felületkezelés, valamint a védőbevonatok gyártása során keletkező szennyvizek kezelésére, ártalmatlanítására. A FLOT készülék használható ezen felül gépek, berendezések zsíroktól, olajoktól és szerves anyagoktól való megtisztítására.

Előnyök

  • Tisztítási hatásfok növekedése.
  • Működési költségek egyértelmű csökkenése, a szivattyúk mosása és szennyező anyagok eltávolítása révén.